29 d’oct. 2010

Capicua a València


El dimecres 27 d'octubre vam fer la presentació de la revista Capicua al centre cultural Ca Revolta de València, coincidint amb la celebració dels Premis Octubre a la ciutat.
La importància d'aquest acte és doble, ja que es tracta de la primera presentació de la revista i al mateix temps és el primer acte que Catalunyapresenta, fa a València.
L'acte va començar amb la presentació de l'associació que va fer Sebastià Bennasar. Va explicar com va sorgir la idea de fer la revista i la il·lusió que ens feia poder-la presentar a València.
Després, va parlar Xavier Sarrià, a qui havíem convidat perquè té un conte publicat a Capicua que ha traduït al portuguès Ana Sofia Henrique. Va destacar la importància d'eliminar les fronteres entre cultures i va dir que, com a escriptor, sentia una gran satisfacció per haver estat traduït al portuguès.
Finalment, va tancar la presentació de la revista Ana Sofia Henrique, traductora, que va explicar que el pont cultural entre la cultura portuguesa i catalana no és nou d'ara, sinó que ja als anys 70, i abans, amb altres grups d'escriptors i intel·lectuals, es produïa.
Per a cloure l'acte, Imma i Rafa, il·lustres socis valencians, van llegir una selecció de textos publicats a la revista.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada