26 d’abr. 2010

SANT JORDI A PÓ DOS LIVROS



El passat divendres va ser un dia molt especial per als membres de Catalunyapresenta. Celebràrem el nostre primer Sant Jordi a Lisboa i ho vàrem fer amb llibres i roses, ja que es va iniciar el cicle de presentacions CATALUNHA EM PÓ, que una vegada per mes pretén acostar el bo i millor de la literatura catalana traduïda al portuguès als lectors.
És un cicle que fem amb complicitat amb la llibreria Pó dos Livros, una de les millors llibreries independents de Portugal.
En aquesta primera ocasió parlàrem de Pandora no Congo, d'Albert Sànchez-Piñol, un dels grans èxits recents de la nostra literatura, que ha estat publicat en portuguès per Teorema en versió de la traductora i membre de l'associació Miranda das Neves. La presidenta de l'entitat, Anna Cortils, glosà la importància de Sant Jordi i explicà alguns aspectes de la celebració, mentre que el periodista i escriptor Sebastià Bennassar fou l'encarregat de presentar el llibre. Al final, la vintena llarga d'assistents, foren obsequiats amb una rosa i una petita antologia de poesia de les Illes Balears.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada