13 de febr. 2011

CRIDA A LA PARTICIPACIÓ

Com ja sabeu enguany Sant Jordi cau en dissabte de Pasqua i per això els membres de l’associació Catalunyapresenta volem celebrar-ho d’una manera especial: fent una crida a la participació d’escriptors i artistes per celebrar aquesta diada catalana a Lisboa d’una forma ben original. Segurament molts de vosaltres estareu signant llibres a les paradetes de Catalunya o bé de vacances, si resulta que el destí escollit és Lisboa, podeu celebrar el Sant Jordi amb nosaltres. Si encara no havíeu escollit destí, penseu-vos la possibilitat de viure el vostre –i el nostre- primer Sant Jordi lisboeta.

Quina és la nostra proposta?
-El dia 23 volem aplegar com més creadors  catalans millor al Miradouro de São Pedro de Alcântara de Lisboa. Als escriptors us demanam que ens escriviu alguna cosa sobre Lisboa, sobre el que us inspiri la ciutat. Als músics, que si voleu faceu ballar els nostres capgrossos, en Patufet i en Gaudiamus, i la resta de la gent, als artistes plàstics que creeu amb nosaltres i que ens ajudeu a explicar que Sant Jordi no és només el dia internacional del llibre, sinó que els catalanoparlants som diferents perquè aprofitem un dels sants patrons de tota Europa per celebrar el dia dels enamorats en una festa on la cultura és una part fonamental i a les actrius i als actors que ens ajudeu amb el vostre art creatiu a explicar aquesta diada.

Serà una jornada de germanor artística i una activitat que comptarà amb el suport dels membres de l'associació amb una parada informativa de la festivitat i punt de venda de revistes i roses. A més, també s’explicarà al públic assistent la llegenda de Sant Jordi.

-Què us podem oferir?
*Als que us vulgueu sumar a la iniciativa us prepararem una ruta per la Lisboa literària i us ensenyarem la ciutat des d’una perspectiva allunyada de les guies de viatge.
*L'oportunitat de crear per a un públic diferent en un dels escenaris més macos de la ciutat
*Molt bon rotllo
*Farem una publicació amb els texts literaris creats a Lisboa i posteriorment els traduirem al portuguès.

Animeu-vos a participar a un Sant Jordi diferent!
Per confirmar la vostra assistència, envieu un correu a catalunyapresenta@gmail.com

Seria del tot fantàstic poder pagar-vos el bitllet d'avió, però som una associació sense ànim de lucre i amb un pressupost molt magre... però si és el cas us podem recomanar càmpings, hotels, hostals i pensions!!! I menjar a Lisboa és molt barat i molt bo! Segur que sempre havíeu somiat conèixer la ciutat, doncs no espereu més i feis unes vacances i un sant Jordi diferent.

I si ho podeu reenviar a qui penseu que hi pugui estar interessat, nosaltres encantadíssims!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada